Nagy Andreának hívnak, 36 éves vagyok. 1998 óta foglalkozom külföldi munkaerő-közvetítéssel, főleg gondozók és nővérek, hotel alkalmazottak, vendéglátó szakemberek elhelyezésében vettem részt. Jómagam is dolgoztam bébiszitterként, gondozóként, átalános asszisztensként Angliában és takarítóként az USA-ban.

A következő oldalakon gondozási, egészségügyi és vendéglátási kategóriában ajánlok állásokat Angliában és Görögországban, de szeretném megemlíteni a "felkészítés külföldi munkára" tevékenységemet is. Ezen tevékenységi kör magába foglalja a magyar és angol önéletrajz elkészítését akár motivációs levéllel is, illetve állásinterjúra való felkészítést magyar és angol nyelven, valamit álláskeresési tanácsadást angol nyelvterületen.

Egy idegen országba nemhogy beilleszkedni, de elindulni is nehéz, főleg ha valaki csupán pénzügyi okok miatt "kényszerül" külföldi munkavállalásra. Magamról tudom, hiszen én is több éven keresztül külföldön dolgoztam, hogy pénzt tudjak gyűjteni bizonyos dolgokra. Ezért is szeretnék segíteni azon honfitársaimnak, akik Angliában szeretnének szerencsét próbálni. Remélem sikerül.

A pályázatok benyújtásának módja egy angol nyelven megírt ún. CV, amit a következő email címre szíveskedj elküldeni: angolmunka@gmail.com

A nyelvtudást telefonon leellenőrizzük. Ha úgy érzed nem elegendő a nyelvtudásod, akkor kezdj el tanulni.

Várom szíves megkeresésed a következő elérhetőségeken:

Nagy Andrea  

Talent Services Employment Agency Ltd.

Company no. 7186776                                                                    

 

mobil: 06-20/298-7272

e-mail: info@talentservicesemployment.com

skype:fogarasi.andrea

msn: narcisz25@hotmail.com

 

 

Oldalmenü
Naptár